zondag 23 november 2008

Onze eerste bestemming: Hong Kong

Wat is een reis naar Australie zonder stop over. We konden kiezen tussen verschillende vluchten en prijzen. Bij onze deal zit een 2 nachten - 3 dagen stop over in Hong Kong.

Hieronder een Google maps print van de locatie. We zitten op Hong Kong Island in een hotel om eens lekker te relaxen in een wereldstad na een lange vlucht.


url1: De Google maps locatie
url2: Het Ramada Hotel

Na 3 dagen Hong Kong te hebben verkend reizen we door naar Australie. Daar zullen we eerst in Sydney aankomen. Hier verblijven we 2 nachten in een Youth Hostel. Dit hostel is een omgebouwd treinstation waar de carriages omgebouwd zijn tot kamers.


url3: Hostel Railway Square duurt lang om te laden...

Hieronder zie je de streetview op ons Hostel.


View Larger Map

Nadat we 3 dagen in Sydney de stad hebben verkend gaan we met een huurauto richting Brisbane en familie. Hoe en wat we vanuit daar allemaal gaan doen staat nog niet vast, dat willen we graag de aussie way ontdekken.

Surfs up!!

woensdag 12 november 2008

De voorbereidingen zijn in volle gang

Dag allemaal,
Welkom op het weblog van Mijke en Robbert. Vanaf januari 2009 zullen we hier al onze ervaringen, verhalen, foto's en filmpjes plaatsen van onze reis naar Hong Kong, Australie en Nieuw Zeeland.
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor onze reis. Met nog krap 2 maanden te gaan kunnen we al bijna niet wachten, maar zoals ze in de oudheid al hebben gezegd...
- patientia virtus -
Om vast in de stemming te komen hier wat links...